Villa Lemoniá

 

Villa Lemoniá
2 personen

Villa Lemoniá ligt in het verlengde van de Villa Dáfni, enkele meters lager. De met zorg uitgekozen inrichting maakt van deze eenkamerwoning een sfeervolle villa waar het goed toeven is.

Villa Lemoniá is een vrijstaande eenkamervilla en is geschikt voor 2 personen. Er is een woongedeelte met een zithoek en televisie en openslaande deuren naar het terras.

De kitchenette is volledig ingericht en er is een eethoek. In het slaapgedeelte staat een tweepersoonsbed. Ook vanaf dit deel geven openslaande deuren toegang tot het terras. De badkamer beschikt over een douche en toilet.

De villa beschikt over een privé zwembad met rondom een terras met ligbedden. Er is tevens een jacuzzi aanwezig om heerlijk te ontspannen. Uiteraard ontbreekt het zitje niet op het ruime terras.

Villa Lemoniá beschikt over airconditioning die niet bij de prijs is inbegrepen. De woning wordt tweemaal per week schoongemaakt. Dan worden tevens het linnengoed en de handdoeken verwisseld.

Achter Villa Lemoniá is een tennisbaan die door de bewoners van beide villa's te gebruiken is. De afstand naar Lefkógia is 800 meter, terwijl het dichtstbijzijnde strand van Amoudi op 2 kilometer ligt. Plakiás ligt op 5 kilometer afstand.


 

Prijzen en reserveringsinformatie

Wilt u de prijzen per dag weten? Of wellicht de weekprijs inclusief uw vlucht en transfer van en naar de villa? Bekijk de prijzenpagina voor een volledig overzicht. Voor meer reserveringsinformatie of om direct een reserveringsverzoek te plaatsen kunt u hier terecht.

Liever persoonlijk contact?
Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 024-642 48 48.

Villas in Zuid-Kreta is een project van Ross Holidays, wij bieden ook villas in Pilion.

cms & webdesign by Footsteps

English - Villas in South Crete Nederlands - Villas in Zuid-Kreta Ελλάδα - Βίλες στη Νότια Κρήτη